domingo, 17 de abril de 2011

II JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L'ABADEJO A VINARÒS







La setmana passada, la regidora de Turisme de Vinaròs, Mamen Obiol, va presentar les II Jornades gastronòmiques de l'Abadejo de Vinaròs, al Corte Inglés de Castelló, ja que aquest centre comercial té en aquests moments un dels restaurants de més qualitat de la capital de provincia i ja l'any passat treballarem conjuntament, per a la promoció del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llangostí de Vinaròs.



Per segon any consecutiu els restaurants que pertanyen a Vinaròs Gastronòmic organtizen unes jornades gastronòmiques dedicades a l'abadejo. Tot i que aquest peix no es captura a la nostra mar Mediterrànea, tradicionalment aquesta és una espècie molt consumida a les nostre terres.



Amb aquestes jornades, que se celebren des de el 8 fins al 24 d'Abril, els restaurants de Vinaròs Gastronòmic ( Bergantin, Cal Pintxo, Càtering del Maestrat, La Cocina de Javier Ramos, El Langostino de Oro, El Mesón de la Mera, Rafel lo Cristalero, el Vinya d' Alòs ), volen recuperar algunes de les receptes més tradicional de Vinaròs, com ara, els bunyols o l'abadejo al forn i alternar-les amb altres de més innovadores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario