domingo, 3 de abril de 2011

RECORDAR PER A QUE NO OBLIDEM EL QUE VA PASSAR

No estaria de més començar a recordar als lectors d'aquests escrits el bon talant i les formes dels que en les properes eleccions volen governar la nostra ciutat. Alguns dels senyors que a dia d'avui estàs seient en els bancs de l'oposició, el dia de la investidura de l'actual consistori del qaal em sento molt orgullosa de formar part, es portaren als seus admiradors i correligionaris per a que, amb insults majúsculs i denigrants, xiularen als que legítament, estaven a punt d'assumir l'alcaldia.

Familiars dels senyors de l'oposició, es van perdre en la voràgine de l'insul, atacats per la impossibilitat d'assumir el PODER i amb una ràbia incontenguda del que perd, legítament, alguna cosa que mai havia segut seua.

Van arremetre contra el sentit democràtic d'aquell instant.Tots tenim dret a expressar les nostres idees, la libertat d'expressió és sagrada, però la democràcia i els vots ho són encara més. És la democràcia les que escriu les regles del joc i això ho tenim que assumir quan un decideix entrar a formar part d'un partit democràtic i de la vida política. En aquests detalls es troben les grans diferències entre ells i nosaltres.

2 comentarios:

  1. Per aquest motiu en una votació la el.lecció final l'obté la majoria (com en una classe l'el.lecció de delegat/ada no s'obté per coal.licions, sinó pel que la majoria vota) i no és precisament el que va succeir a Vinaròs. Desgraciadament en la política no existeix democràcia, feta la llei feta la trampa.
    Referent als insults, la qual cosa em sembla denigrant i de molt poc gust, crec que abans d'acusar i condenar als altres, hauríem de revisar els plenos de l'ajuntament on més d'un governant a fet ús d'ells. No desitjem als altres el que no volem per a nosaltres, de la mateixa manera que no parlem d'allò que també gaudim a casa nostra.
    Ojalà! algun dia l'intercanvi d'idees i opinions sigui lliure i amb respecte, perquè tots ens anirà molt millor!

    ResponderEliminar