miércoles, 13 de abril de 2011

NOTES BREUS QUE FAN REFEREÈNCIA A LA NOSTRA BENVOLGUDA VINARÒS

Confirmat, Vinaròs, ja es membre del sel.lecte club “Saborea España”, creat per la Secretaria d’Estat de Turisme per a la potenciació del turisme gastronòmic. També es va signar un conveni de col.laboració entre l’Ajuntament de Vinaròs i el Club Gastronòmic de Vinaròs amb una duració de dos anys.



Ja han finalitzat les obres de recuperació del Pou de Mangrano per al Centre Especial de Treball per a persones discapacitades. Per començar a dotar-lo de contingut, l’Ajuntament ha signat un conveni amb l’empresa del Castor perquè persones d’aquest centre planten i s’encarreguen de la producció de 6.000 tarongers en les 12 hectàres de terrenys que envolten la planta terrestre. Una altra mostra més del nostre compromís amb la creació de llocs de treball, han estat les 61 contractacions d’ universitaris (10 de Vinaròs) en empreses de les nostres comarques dins del conveni de desenvolupament rural portat a terme per la Taula del Sénia.



Aquella taula que ara fa huit anys el PP qualificava com “la taula del carajillo”, no ha parat de invertir en infraestructuras i iniciatives de tota mena, com la millora de camins, les ajudes a reindustrialització de les nostres empreses. Finalment ha donat treball a jovens sortits de les universitats, i no momés s’han beneficiat els Ajuntaments membres de la Taula del Sénia, sinó tots els que no volgueren incorporar-se.



En un futur el nostre partit vol continuar per aquest cami de crea ció de llocs de treball i en aquest sentit impulsarem el Polígon Industrial de les Soterranyes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario