viernes, 1 de abril de 2011

TOT ÉS VÀLID PER ACONSEGUIR UN VOT ?

L'obsessió d'un dels partits de l'opossició per als membres del nostre partit es tan evident que els porta fins a uns límits, on creec sincerament que no han mesurat les consequències que les seues accions poden tindre en un futur, ja que els seus actes se'ls poden tornar en la seua contra i portar-los responsabilitats que han infravalorat.

Per a aquest partit “tot es vàlid per aconseguir un vot”. Segur que tot val senyors? Estàn segurs de que en política qualsevol casa es vàlida per aconseguir el fi desitjat? Quan es refereixen a “tot”poden clarificar? Per què aquesta paraula, amb un significat extens en amplària i absoluta, en l'expressió com vostés la utilitzen, dona por i acolloneix.

Senyors, amarreu be els matxos perquè nosaltres ja estem dintre, no mai més ben dit i amb moltes ganes de treballar com tots els vinarossencs podem apreciar amb totes els projectes que s'han executat i altres que dintre de molt poc seràn una realitat per al nostre poble. Fa anys que hem entrat en la voràgine de la por, de l'amenaça, de la manipulació, on tot es val sense cap mena d'inquietud en la consciència i del menyspreu públic, de l'enchufe” i del amiguisme, del cinisme amb majúscules.

Que Déu ens agafe confessats si persones com vostés arriben alguna vegada al poder.

No hay comentarios:

Publicar un comentario