miércoles, 27 de abril de 2011

EQUILIBRIO

La llei Electoral del nostre païs va ser concebuda per a que estigueren representats en el ventall polític el major nombre posible de idees i partits.Amb això es buscava trobar un equilibri ideològic a l'hora de governar l'Estat, per el que privalia la varietat política i es fugia del bipartidisme.

Al llarg de tots aquests anys les tendències polítiques ha anat evolucionant cap a la bipolaritat la qual cosa porta a l'aglutinament de idees en els dos extrems,dretes i esquerres, PP o PSOE. Aquesta nova situació, cada vegada més arraïlada, ens pot fer pedre el principi de'equilibri que es pretenia assolir a l'inic de la democràcia. Per als dos partits majoritaris aquesta situació es inmillorable , per hi ha molta gent que no es sent identificada ni amb uns ni amb els altres.

Hi han molts votants que no es senten reflectits en cap d'aquest partits majoritaris i aquí és on entrem en joc els independents. La independència empara i aglutina a persones amb diferent ideologia que no es veuen representats ni per uns ni per els altres i el seu únic objectiu es aconseguir la millora de tots els nostrs àmbits, al margen d'esquerres i dretes.

No obstant això existeix el interes majúscul de que aquests partits “CUNYA”, que minven vots als partits majoritaris desapareguen del panorama polític. D'això, en podem deduïr que nosaltres com a partit independent som “un entorpiment polític” per alguns partits majoritaris.

El nostre partit creu tot el contrari. Com a partit independent som imprescindibles per a la governabilitat de la nostra ciutat, perque representem l'equilibri entre uns i els altres. Creiem en la nostra força política i en tots en els que han depositat en nosaltres la seua confiança. Per aquest motiu, unes eleccions més, estarem representant a molts vinarossencs i vinarossenques que creuen que existeix una altra forma de fer política i de governar Vinaròs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario