viernes, 22 de abril de 2011

els joves : el futur

El nostre partit és realitat; realitats que s’han anat materialitzant al llarg d’aquestes dues últimes legislatures.

El nostre partit és projecte; projectes que deuen portar-se a terme en les properes legislatures per a que la nostra ciutat continue amb el creixement i el desenvolupament d’una població del segle XXI. Per aquest motiu, necessitem que s’involucren , en el nostre projecte, la gent jove, perquè en les seues mans es troba el futur de tots nosaltres, ja que sense el seu esforç i el seu treball no hi ha res possible. Creiem que el seu empeny i la seua preparació són imprescindibles per a la nostra ciutat i per això tenim que comptar amb ells per a acometre el camí que ens portara cap a la prosperitat.

Per això, des de aquestes línees, invitem a tots els jovens de la nostra ciutat a plantejar-nos objectius, dubtes i projectes que per a ells siguen importants.

La joventut del nostre poble té que saber que nosaltres contem amb ells per a tots els àmbits de la vida de la nostra ciutat, no momés en les vessants cultural i esportives, sinò com he dit abans en tots els àmbits. Pel qual estem oberts a totes els vostres suggeriments. Us esperem, perquè sou el futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario