sábado, 9 de abril de 2011

LA BIBLIOTECA MUNICIPAL INVITA ALS USUARIS A PARTICIPAR EN UN DISSENY DE MASCOTA

Entre les diferents iniciatives concebudes per augmentar i millorar l’ús de les Biblioteques, s’inclouen algunes estratègies que agrupen activitats referides a la dinàmica general de la biblioteca i que tenen com a únic objectiu afavorir la seua dinamització.


En aquest sentit, la Biblioteca Municipal per a fer-la més atractiva i motivadora invita als usuaris a participar en un concurs de disseny de mascota. Cal inventar un personatge que habite sempre en les instal·lacions del nostre servei. La mascota necessita nom, ens haurem d’imaginar com es, el què menja, la manera de caminar, el què li agrada, etc. Cal que es representa plàsticament i se li dona la imatge que més ens agrada.



A partir d’ahí serà la mascota l’encarregada d’informar i d’invitar a participar en les activitats que ens propose la biblioteca. Identificarà les activitats infantils i col·laborarà en les visites escolars i ens acompanyarà en tots els projectes d’animació a la lectura. Servirà de pont per a la realització de multitud d’activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario