lunes, 18 de abril de 2011

candidatura

El dissabte 2 d’Abril , el nostre partit va presentar la candidatura a les Eleccions Municipals del 2011.

Ës una candidatura preparada, amb experiència, amb molta il.lusió i compromís. Aquestes persones representen molts àmbits de la nostra societat i veuen en els nostres ideals un punt de partida per aconseguir un futur pròsper i ple de progrés.

Homens i dones de professions diverses preparades per acometre projectes ambiciosos i per desenvolupar grans idees que faran de la nostra població un ciutat capdavantera i de referència a nivell comarcal.

El nostre partit ha d’estar representat en el consistori municipal perquè molts vinarossencs creuen en nosaltres, en el que som, en la nostra honestedat i en el que volem per a la nostra ciutat.

Com ha canviat Vinaròs des que el nostre partit està governant en l’Ajuntament de la nostra ciutat? Quantes idees i projectes s’han materialitzat en realitats des que Vinaròs té en l’equip de govern al nostre partit ?

Estem convençuts que som capaços de continuar portant a Vinaròs cap a un progrés modernitzador que farà del nostre projecte una realitat palpable durant quatre anys més.

No ens quedarem sols en paraules, no ho hem fet mai; som una realitat i la realitat és allò que existeix, , és el present i no hi ha res més palpable i autèntic que allò que hem fet al llarg d’aquests últims huit anys.

Insistim: el nostre partit és realitat, és present, és independència, és llibertat per decidir un Vinaròs modern i de progrés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario